Höstens styrelsemöte den 14 oktober 2023

Den 14 oktober samlades fem ledamöter i styrelsen för att avhålla höstens möte. Denna gång var vi hos Agneta o Bengt Bengtsson i Horred.

Vi som deltog var Agneta Bengtsson, Fredrik Nilsson, Hillevi Blomster, Elisabeth Bergdahl samt Ronny Johansson.

Vi startade med kaffe, macka och Marbo-ring, och till ostmackan, så fanns det hjortronsylt, icke självplockad, men enl. värdparet, så fanns det hjortronställe nära Loftsgården. Smasken! På mötet diskuterade vi ingående vem som skulle ta över medlemsregistret, efter Kjell-Åke, och det beslöts att Fredrik skulle göra ett register i Excel-programmet, för att på det viset erhålla ett lätthanterligare system. Fredrik skulle samarbeta med övriga, för att få fram och göra adressändringar. Det beslöts även att stryka dom tidningserhållare ,som låg efter tre år med avgiften.

Vi talade även om medlemsbladet, vem som skulle sammanställa detta, och även detta föll på Fredrik, och att innehållet skulle mailas till Fredrik, för sammanställningen. Fredrik skulle även se om han kunde köra ut adressetiketter. Han åtog sig även att lämna in bladet för tryckning, till samma tryckeri som vi använt tidigare i Kungsbacka. Nästa tidning, skulle innehålla faktauppgifter, om den nya styrelsen och det referatet, som Kjell-Åke skrivet om medlemsmötet, den 12 augusti-23. Hämtningen av det tryckta bladet kan göras utav Per Bergdahl eller Elisabeth, som även kan namna och sända iväg medlemsbladet. Övriga i styrelsen är villiga att hjälpa till.

Hemsidan var också en stor dagordningspunkt. Fredrik gick igenom föreningens GDPR policy, och vi fann att vi följer reglerna till punkt och pricka.

På medlemsmötet i augusti, så bildade vi små ”bikupor”, där deltagarna vid varje bord fick diskutera hur vi ska kunna driva föreningen, även i framtiden. Styrelsen gick igenom de olika svaren, och ett förslag var att ha styrelsemöte digitalt. Det beslöts att vidareutveckla detta och diskutera mer på nästa styrelsemöte.

Det beslöts att vårens styrelsemöte skall vara den 6 april-24 hos Hillevi i Hajom.

När dagordningspunkterna var slut, så välkomnade värdparet oss, till en mycket god lunch med efterföljande kaffe och äppelkaka, och då hade klockan hunnit bli 16.30. Vi tackade Agneta och Bengt för att dom hade ”tagit hand om oss”, nästan en hel arbetsdag, och begav oss hemöver igen.

Ronny Johansson, Skene 2023-10-21

Arbete under styrelsemötet. Från vänster: Agneta, Elisabeth, Fredrik, Hillevi. Foto: Ronny Jonsson, 2023.
Arbete under styrelsemötet. Från vänster: Agneta, Elisabeth, Fredrik, Hillevi. Foto: Ronny Johansson, 2023.
Efter mötet blev vi bjudna på en god porter-gryta. Från vänster: Fredrik, Bengt, Agneta, Ronny, Elisabeth. Foto: Hillevi Blomster, 2023.
Efter mötet blev vi bjudna på en god porter-gryta med efterföljande kaffe och kaka. Från vänster: Fredrik, Bengt, Agneta, Ronny, Elisabeth. Foto: Hillevi Blomster, 2023.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.